Ga naar innoud

Genealogie van de vorstenhuizen

Gemaakt op 21-07-2016 , voor het laatst bijgewerkt op 21-02-2021

De verschillende koninklijke families zijn vaak niet alleen bevriend met elkaar, maar ook familie van elkaar. In dit gedeelte van All Things Royal wordt er genealogisch nieuws en stambomen aangeboden. Ook zijn er Gedcom-bestanden te downloaden om zelf mee aan de slag te gaan.

Genealogisch nieuws

Download stambomen

All Things Royal biedt Gedcom-bestanden aan die men kan inlezen en bewerken in elk genealogieprogramma. Hiermee kun je dus de genealogie van de koningshuizen mee bijhouden.

Vorsten3

Dit bestand is opgesteld door Frans Roelvink uit zijn eerdere bestanden Vorsten en Middeleewse vorsten, en werd/wordt als voorbeeldbestand meegeleverd met de programma's Haza-Data, Gensdata Pro en Pro-gen. Het bevat 34 311 personen en beslaat bijna alle vorstenhuizen en veel Nederlandse adel.

Nakijken van data, relaties en informatie is echter wel nodig, aangezien er toch veel fouten in zitten. Tot 2002 bijgewerkt.

Auteur: Frans Roelvink
Versie: laatst bijgewerkt in 2002.
Aantal personen: 34 311 personen, 16 337 relaties.
Grootte bestand:: 9 MB na uitpakken zip-bestand

Download Vorsten3.zip

All Things Royal genealogie

Dit bestand is opgesteld door mijzelf en omvat vele koninklijke en een aantal adellijke families. Niet alle families zijn compleet. Fouten uit het bestand van Frans Roelvink zijn hersteld.

Auteur: All Things Royal
Versie: laatst bijgewerkt 5 februari 2017.
Aantal personen: tussen de 9000 en 10 000
Grootte bestand:: 3,7 MB na uitpakken zip-bestand

Download atr_genealogie.zip